Naambordjes

©2014 TB

Houten Boomschorsschijven

Wij maken naambordjes op Boomschors schijven.

Dit doen we met de hand en de tekst wordt ingebrand met een brander.  Hierdoor zal geen enkel bordje hetzelfde zijn, wat ze uniek maakt. 
©TB2013

Leuk voor de naam van uw (huis)dier maar natuurlijk ook om naast de voordeur op te hangen met uw naam en huisnummer. Ook geschikt voor bedrijfslogo’s, jubilea of een verjaardag.

Voor het gebruik buiten of aan een stal of hok adviseren wij om de bordjes i.v.m. vocht af te lakken.

©TB2014©TB2013

Op dit moment leveren wij de maten:

Small  lengte ongeveer 20-23 cm. Small_2 lengte ongeveer 24-26 cm., Medium lengte ongeveer 27-31 cm en Large lengte ongeveer 32-36 cm. 
Andere maten zijn mogelijk in overleg.

 

Houten Boomschorsplanken

©TB2014

Houten Naambord waarin uw tekst gebrand wordt. Ideaal voor aan de gevel, hek, clubhuis ed.

Een lijntekening erbij is ook mogelijk. De keuze van het lettertype is vrij.

Als U besteld heeft zullen wij een ontwerp ter goedkeuring aanbieden, wanneer het ontwerp akkoord is, dan wordt het naambord volgens ontwerp gebrand. Standaard wordt het bord aan één zijde gebrand, twee zijdes gebrand tegen meerprijs.

Lengte in overleg, diverse lengtes verkrijgbaar van 0,6 mtr tot wel 2 meter.

Ook is er keus in hout, de standaard borden worden geleverd in dennen/sparren hout en zijn ongeveer 20-25 cm breed en 1,8 cm dik. Daarnaast is douglas, plataan, eiken en steigerplanken (gebruikt of nieuw) ook mogelijk.

Onderstaand nog enkele voorbeelden.

©2014 TBdennen/sparrenhout

©2014 TBgrenen

Houten Naambordjes

Naast de boomschorsschijven en planken kunt u ook kiezen voor een standaard model. Deze hebben we wij in ovaal, vierkant of langwerpig (Oud Hollands of strak). Hierop kunnen wij ook branden.

©2016TB ©2016TB ©2016TB

 

Andere houten objecten

Wilt u iets anders waarop iets gebrand moet worden, bestaat deze mogelijkheid ook. Wij kunnen bijvoorbeeld ook hondenriemkapstokjes maken en leveren. Bewaardoosjes in een vorm van een hart, postbakjes of kledinghangers. Laat uw wens weten en wij gaan in overleg met u of het mogelijk is. Leuk als cadeautje weg te geven bij bijzondere gebeurtenissen zoals een huwelijk, geboorte of verjaardag.

 

© TB 2013© TB 2013©2016TB©2016TB

 

Voor meer informatie kunt u ons altijd mailen of bellen. Of neem een kijkje in de webshop of klik op onderstaande link.

www.houten-naambordjes.nl

©2014TB©2014TB©2014TB©2014TB