Huisdierenoppas

Als U even weg moet....

Veel huisdieren hechten aan hun eigen leefomgeving. Tijdens uw afwezigheid verblijven deze dan ook graag thuis en niet in een pension, dat veroorzaakt vaak stress. Wij kunnen de zorg verlenen waardoor uw huisdier zich op hun gemak blijft voelen tijdens uw afwezigheid.

Werkzaamheden.

Wij komen in overleg 1 of 2 keer per dag bij u thuis om uw huisdier te verzorgen. Dat bestaat uit eten en drinken geven, evt. medicijnen verschonen van het verblijf of kattenbak. Ook geven we natuurlijk aandacht aan het dier zelf door knuffelen, spelen en verzorgen. Ook houden wij het dier fysiek in de gaten.

Extra Service.

Als extra service bieden wij bij een meerdaagse verzorging de mogelijkheid om de planten water te geven, de post op te ruimen en keer te stofzuigen rondom de leefplaats/hok/kattenbak van uw dier. Daarnaast kunnen wij u op de hoogte houden met hoe het gaat met uw huisdier.

Honden.

Hondenoppas is mogelijk na overleg. Dit doen we in huiskamersfeer, dus geen kennels. Uw hond verblijft gewoon bij ons in de huiskamer samen met onze eigen hond.

Tarieven
Katten € 7,50 per bezoek
2e of meer katten € 2,50 per kat extra
     
Knaagdieren (max. 5 stuks) € 7,50 per bezoek
Extra knaagdieren
€ 1,00
per dier
 
Vogels (huiskamerkooi) € 7,50 per bezoek
Vogels (voliére) € 15,00
per bezoek
   
Aquarium, vijver € 7,50 per bezoek
 
Honden  
Kleine honden € 6,00
zonder voer
Kleine honden € 8,00
met voer
Grote honden € 7,00
zonder voer
Grote honden € 9,00
met voer
Incl. koekjes/snoepjes of een lekkere hondensnack.    
     

Bij meerdere soorten dieren op één adres kunnen de bezoeken gecombineerd worden en zijn de prijzen in overleg.

Voor de gemeente Houten incl. reiskosten. Woont u buiten de gemeente Houten, dan rekenen we reiskosten, prijs per km € 0,35

Bedragen zijn incl. BTW en dienen vooraf kontant te worden voldaan